Informace ohledně LDT Mokřinky 2021

17.06.2021 12:32
Zdravíme všechny rodiče a děti. Přinášíme pár aktuálních a důležitých informací ohledně letošního táboru. Ta hlavní informace je, že letošní tábor BUDE!!!!
 
Dále podle informací, které máme, je nutné, aby dítě před začátkem táboru mělo negativní test na Covid19.
 
První možností, jak získat negativní test, je podrobit se PCR testu. Takto negativní PCR test je platný po dobu 14ti dní, tudíž platí po celou dobu táboru. Při nástupu na tábor se test předá zdravotníkovi a dítě ani rodič nemusí více řešit.
 
Druhou možností je podstoupit Antigenní test. Tento druh testu je ale platný pouze 7 dní, tudíž v polovině táboru musí být dítě otestováno Antigenním testem znovu. Pro ty, kteří si vyberou testování antigenním testem se tábor Mokřinky rozhodl pomoct. Při příjezdu na tábor bude dítě před rodiči otestováno našimi zdravotníky. V polovině táboru bude dítě opět našimi zdravotníky otestováno ještě jednou. Rodiče se tedy nemusí o nic starat, vše zajistí tábor.
A ceny testu? PCR test, který si musíte zajistit sami Vám bude proplacen státem. Antigenní testy, které zajistí tábor budou pro Vás zadarmo a náklady jdou čistě na tábor Mokřinky.
 
Cena táboru tedy zůstává stejná.
 
A teď už příjemnější zprávy. Celotáborová hra a veškerý doprovodný program je již vymyšlen. Stačí už jen doladit pár detailů a můžeme vyrazit za novými zážitky. :-)
 
Dále jsme se rozhodli, že rozšíříme náš táborový tým o nové členy na pozici oddílový vedoucí/instruktor. Děti se tedy můžou těšit na nové vedoucí. :-)
 
Ohledně kapacity volných míst informujeme, že místa na tábor stále jsou. Zároveň ale chceme upozornit, že ze zkušeností z minulých ročníků může dorazit během pár dní velký počet přihlášek. Tudíž, zda někdo ví, že s námi pojede a nemá ještě podanou přihlášku, neriskujte a přihlášku podejte. Neradi bychom poté museli přihlášky odmítat.
 
Veškeré Vaše dotazy Vám radí zodpovíme přes FB zprávy, na čísle 604124055 (Petr Bronczek) nebo na mailu taborhadinka@seznam.cz
Moc se na Vás těšíme. Tým LDT Mokřinky